dinerkaart
vanaf 17:00
Voorgerechten
carpaccio I truffel of pesto € 10,00
tartaar tonijn € 12,00
markeel € 9,00
burrata € 11,00
gerookte eend € 10,00
Soepen
bouillabaisse € 10.00
Runderbouillon € 7.00
tomatensoep € 10.00
salades
ceaser salade klein € 10,00
salade nicoise klein € 11,00
oesters
2 bereidingswijze
citroen en peper of rode wijnazaijn € 3,75 p.st. € 10,50 p. 3.s.t.
Hoofdgerechten
kalfsentrecote € 21,00
eendenborstfilet € 21,00
kabeljauw haas € 21,00
sliptong € 20,00
zalm € 21,00
trio vis € 18,00
gegrilde bloemkool € 20,00
alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet
Bijgerechten
Brood dippers € 5,00
builtje friet € 4,00
Kids
Kids tomatensoep € 3,00
Friet met snack I Kroket I frikandel I kipnuggets € 5,00
Mini pannenkoek I Poedersuiker I stroop € 5,00
Poffertjes I Poedersuiker € 5,00
desserts
bolletje ijs € 1,25
vanille I aarbei I chocolade I yoghurt I citroen I liefmans I sinaasappel I framboos
dame blanche € 7,00
coupe sorbet € 7,00
crema catalana € 8,00
mascrapone € 8,00
kaasplankje I fromagerie guillaume
3 soorten € 8,00
5 soorten € 12,00