dinerkaart
vanaf 17:00
koude Voorgerechten
broodplankje € 6.50
carpaccio € 12.50
pata negra & steak tartaar € 11.00
gerookte eendenborstfilet € 15.00
gemarineerde zalm € 12.00
tonijn tatake € 13.00
ceviche coquilles € 14.50
burrata € 12.50
warme Voorgerechten
tomatensoep € 6.00
ossestaartbouillon € 7.00
licht gebonden vissoep € 8.00
soep van de chef € wisselend
ravioloni € 12.00
coquilles € 12.50
argentijnse garnalen 2 stuks in schaal € 9.50
kalfszwezerik € 13.50
knolselderij van de gril € 8.00
krokante balletjes tomaat, mozzarella € 8.00
salades
carpaccio € 11.50 € 17.50
makreel € 10.00 € 16.00
blauwe kaas € 12.00 € 18.00
hoofdgerechten
kalfsoester € 20.50
eendeborstfilet € 22.00
herten sukade € 23.50
rendang € 21.00
tournedos & eendenlever € 37.50
varkenshaassate € 18.50
spare ribs € 21.50
zeeduivel & octopus € 23.00
burrata € 12.50
rode poon a la nage € 23.50
visserspannetje € 21.00
warm gerookte zalm € 20.00
2sliptongen € 24.00
camembert € 23.50
oysterzwammetjes € 18.50
desserts
dame blanche € 7.00
bolletje ijs € 1.75
gemarineerde ananas € 9.50
koffie mousse € 7.00
gerookte pure chocolade parfait € 12.00
scroppino € 7.50
kaasplankje € 9.50
friandises € 4.50