Ruimtes

 

Brasserie Valentijn beschikt over verschillende sfeervolle ruimtes waar u met uw gezelschap terecht kunt voor bijvoorbeeld een diner, borrel of feest. Formeel of juist informeel, groot of klein, voor iedere gelegenheid is er wel een passende ruimte.


De Tuinkamer

Deze sfeervolle ruimte biedt, door gebruik te maken van de flexibele wanden, mogelijkheden voor gezelschappen van 10 tot meer dan 130 personen. Leuk idee voor uw borrel of feest? Door de eigen bar, eigen toiletgroep en een muzieksysteem met 12.000 muzieknummers bent u in De Tuinkamer van alle gemakken voorzien. De Tuinkamer beschikt over een eigen aangrenzend terras met overkapping.

De patio

De verbouwde Paardenstal heeft een frisse en gezellige uitstraling gekregen.   Leuk idee voor uw borrel of feest? Ook de Patio beschikt over een eigen bar, eigen toiletgroep, eigen aangrenzend terras en een muzieksysteem met 12.000 muzieknummers.

Brasserie

Het oudste gedeelte van Brasserie Valentijn is de Brasserie. Hier vindt u tijdens de koude wintermaanden een warme en gezellige plek om te lunchen, borrelen of dineren. Of juist wat beschutting tegen de zon in de zomer

Het Keldercafe

Onder de brasserie treffen we Het Keldercafé. Deze gezellige ruimte met een eigen bar en eigen toiletten is te gebruiken voor gezelschappen tot ongeveer 40 personen. Ook voor vergaderingen of workshops zijn Het Keldercafé en De Tuinkamer, bijzonder geschikt.

Terras

Brasserie Valentijn ligt midden tussen de weilanden en er is dan ook meer dan genoeg ruimte voor meerdere terrassen. U kunt dus altijd kiezen voor een plekje in de zon of in de schaduw en het wat rustigere voorterras of het achterterras bij de speeltuin.

Speeltuin

In onze grote speeltuin met houten speeltoestellen hebben uw kinderen eindeloos speelplezier. Vanaf het aangrenzende terras kunt u hen gemakkelijk in het oog houden, terwijl u intussen geniet van een drankje of hapje.