Het plaatje is compleet!


Het plaatje is compleet!

 

14 februari, het plaatje is compleet!

Brasserie Robben gaat vanaf vandaag verder onder een nieuwe naam; Brasserie Valentijn! Ik ben blij, enthousiast en super trots om dit nieuws vandaag, op Valentijnsdag, bekend te mogen maken.

Valentijnsdag is voor mij een speciale dag. Niet alleen is het de dag van de liefde, maar het is ook mijn verjaardag. Kortom, Valentijn heeft voor mij een speciale betekenis. Het kon dan ook niet anders dan de naam worden van mijn eerste eigen horecazaak.

Valentijn staat voor mij voor vriendelijk, persoonlijk, open en gastvrij en past daarom voor mij in het plaatje van de brasserie. Vanaf het moment dat Brasserie Valentijn in me op kwam wist ik het zeker; dit is de meest passende naam!! Met de nieuwe naam en een paar kleine aanpassingen in het concept, is het begin gemaakt. Een begin aan een mooie toekomst samen met alle gasten en medewerkers van Brasserie Valentijn.
Tot snel bij Brasserie Valentijn, ik kijk er naar uit!!