Ruimtes

Ruimtes

 

Brasserie Valentijn beschikt over verschillende sfeervolle ruimtes waar u met uw gezelschap terecht kunt voor bijvoorbeeld een diner, borrel of feest. Formeel of juist informeel, groot of klein, voor iedere gelegenheid is er wel een passende ruimte.

De Tuinkamer

Deze sfeervolle ruimte biedt, door gebruik te maken van de flexibele wanden, mogelijkheden voor gezelschappen van 25 tot 130 personen. Leuk idee voor uw borrel of feest? Betrek de aangrenzende Jeu de Boules baan erbij! Door de 2 opzolders is de oud-Brabantse sfeer na de recentelijke verbouwing behouden gebleven. Door de eigen bar, eigen toiletgroep en een muzieksysteem met 12.000 muzieknummers bent u in De Tuinkamer van alle gemakken voorzien.

Brasserie

Het oudste gedeelte van Brasserie Valentijn is de Brasserie. Hier vindt u tijdens de koude wintermaanden een warme en gezellige plek om te dineren of borrelen. Of juist wat beschutting tegen de zon in de zomer. De Brasserie is niet exclusief te reserveren voor gezelschappen.

Het Keldercafe

Onder de brasserie treffen we Het Keldercafé. Deze gezellige ruimte met een eigen bar en eigen toiletten is te gebruiken voor gezelschappen tot 60 personen. Ook voor vergaderingen of workshops is Het Keldercafé, samen overigens met De Tuinkamer, bijzonder geschikt.

Terras

Brasserie Valentijn ligt midden tussen de weilanden en er is dan ook meer dan genoeg ruimte voor meerdere terrassen. U kunt dus altijd kiezen voor een plekje in de zon of in de schaduw en het wat rustigere voor terras of het achterterras bij de speeltuin.

Speeltuin

In onze grote speeltuin met houten speeltoestellen hebben uw kinderen eindeloos speelplezier. Vanaf het aangrenzende terras kunt u hen gemakkelijk in het oog houden, terwijl u intussen geniet van een drankje of hapje.